Magnet Health - kvalitativa magnetprodukter!

Magnet Health och Mag Health är våra egna varumärken och företaget grundades 2001. Vi är ett familjeföretag med gedigen kunskap och erfarenhet av magnetterapi. Vi har utbildade, diplomerade magnetterapeuter i vår verksamhet och kan förutom kvalitativa magnetprodukter erbjuda professionell rådgivning inom magnetterapi för både människor och djur (såsom häst & hund).

Vi har återförsäljare över hela landet samt export till bla. följande länder:
Danmark, Norge, Finland, Åland, Tyskland och Nederländerna. 


Magnet Health AB har god kreditvärdighet enligt UC och vi har uppfyllt kraven för god kreditvärdighet och har nu fått vårt Certifikat - EXKLUSIV. Riskklass: 4. Riskprognos: 0,67%   (enligt UC risk) 

Magnet Health AB stödjer BRIS (Barnens rätt i Samhället)>>> och sedan starten 2001 är vår verksamhet försäkrad via Trygg Hansa. Via vår trygghetsmärkning "Trygga Firman" visar vi vårt ansvar och att vi bryr oss om våra kunder lite extra!   

Affärsidé

Magnet Health´s målsättning är att med sin mångåriga erfarenhet erbjuda marknaden ett komplett sortiment av kvalitativa, prisvärda magnetprodukter, både för människor och djur.

I kombination med personlig service och rådgivning, bildar vi en oslagbar och unik kombination, genom att även ligga steget före inom:

-          produktutveckling
-          kompetens
-          forskning


Företagsuppgifter:

Magnet Health AB
Kvarnstensvägen 8
SE-305 70 Halmstad, Sweden

Org. nr. 556612-1884 


Kundtjänst:

Ni är välkomna att kontakta oss, helst per mail enl. nedan för rådgivning och support, vänligen respektera våra telefontider på vardagar kl 16-18:

Mail: service @ magnethealth.se


Linda Nevrén
Tel. +46 (0)70-580 54 20